Juharszirup ,,A” minőségű (I. osztály), 500ml (kanadai) Nature7 – 560254

4.570 Ft

Raktáron! Szállításra kész, add le rendelésed még ma!
Szállítás 2 munkanapon belül!
Rövid leírás:

Kanadai juharszirup

Leírás
A cégünk által forgalmazott juharszirup A-minőségű (I. osztályú), Kanadából származó és 500ml-es kiszerelésben kapható.
Az emberi szervezet másképp dolgozza fel a juharszirupot, mint minden más édesítőt, például a kukorica szirupot vagy a közönséges cukrot, ezért kevésbé is terheli a szervezetünket, emellett számos fontos vitamint, aminosavat, ásványi anyagot tartalmaz. Ráadásul a tiszta juharszirup glikémiás indexe 54-es, így a cukorhoz képest kevésbé emeli a vércukorszintet. Az 55 alatti glikémiás index már az alacsony tartományba tartozik.
A juharszirupban található vitaminok: PP-vitamin, B2 (riboflavin), B5 vitamin (pantoténsav), folsav , B6 vitamin, Biotin, A-vitamin. aminosav és ásványi anyagok.
Mivel nem tartalmaz zsírt és fehérjét, a tejfehérje-érzékeny gyerekek számára is nagyon jó kalciumpótló édesítőszer.
Észak-Amerikai indiánok fedezték fel a juharfa édes nedvét, és kezdték el feldolgozni és használni a mindennapi étkezésben. Egy koncentrációs folyamat során, 40 liter nedvből 1 liter szirup lesz.
A megfelelő minőséget és ízhatást a juharszirup világosságából ill. fényáteresztő képességéből láthatjuk, amely függ a szüretelés időpontjától. A juharszirup osztályzási rendszere, D-től (a legvilágosabb) A-ig (a legsötétebb) terjed. A sötétebb szirup általában alkalmasabb főzésre, de sokan részesítik előnyben a világosabbat. Ez éppúgy ízlés kérdése, mint hogy valaki a fehér bort vagy a vörösbort kedveli.
Minél sötétebb a juharszirup színe, annál erőteljesebb, testesebb az íze és több benne az ásványi anyag és a vitamin. Ezt az osztályozási rendszerében is feltüntetik a világostól (D) haladva a legsötétebbig (A) színig.
Ugyanakkor a sötétebb szirupban magasabb az invert cukor aránya, ami egy nagyon felhasználóbarát cukor-termék. Az invert cukor lényegében folyékony cukrot jelent, és olyan állaga van, mint a méznek. A magas invertcukor-arányú, tehát sötétebb szirupok nem kristályosodnak ki olyan könnyen, így alkalmazásuk akkor ajánlott, ha azt szeretnénk, hogy a szirup folyékony maradjon, mint pl. sütésnél. Gyakorlatilag bárhol használhatjuk, ahol a cukrot is: süteménybe, reggeli kávéba, teába, öntetekhez stb.

Gyártó: Nature7
Cikkszám: 560254

Vélemények (0)
0 ★
0 értékelés
5 ★
0
4 ★
0
3 ★
0
2 ★
0
1 ★
0

Legyél Te az első, aki értékeli ezt a terméket!

Legyél Te az első, aki értékeli: “Juharszirup ,,A” minőségű (I. osztály), 500ml (kanadai) Nature7 – 560254”

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Scroll To Top
Close
Close
Menü
Főoldal
0 Kosár
Close

Kosarad tartalma

A kosarad jelenleg üres!

Tovább a termékekhez »