Kiemelt termék

6 db-os Herbafulvo essencia 750 ml, gyógynövény alapú étrend-kiegészítő csomag – 566159

5 ★
5 ★
18 értékelés
5 ★
18
4 ★
0
3 ★
0
2 ★
0
1 ★
0
(18 vásárlói értékelés)

28.150 Ft

8% Kedvezmény
Raktáron! Szállításra kész, add le rendelésed még ma!
Szállítás 2 munkanapon belül!
Leírás

Herbafulvo essencia
Kézműves, gyógynövény, fulvosav, arginin, parajdi só és almapektin tartalmú étrend-kiegészítő természetes édesítőszerrel

A Herbafulvo essencia egy természetes anyagokból és gyógynövényekből készült étrend-kiegészítő ital, mely hatékonyan segíti az immunrendszer baktériumok és vírusok elleni védekezését, illetve támogatja érrendszerünk optimális működését.

Szervezetünk nitrogén-monoxid ellátásának és az optimális sejtműködésnek elengedhetetlen feltétele a megfelelő mennyiségű arginin aminosav jelenléte. Az arginin donorja a nitrogén-monoxidnak, az arginin biztosítja a nitrogén-monoxidot a vazodiletatió létrejöttéhez. Ezen az élettani alapon működő hatás segíti a keringést és az optimális vérnyomást. A Herbafulvo essenciát a fulvosavhoz kötött arginin, az úgynevezett „védett arginin” teszi különlegessé. Az arginin ebben a formában már a vékonybél kezdeti szakaszában felszívódik, hatékonyan biztosítva az optimális arginin-ellátást.

A normál bélflóra szervezetünk egyik ,,védőbástyája”. Legfőbb feladatai az idegen kórokozókkal szembeni védelem, az immunrendszer állandó készenléti szinten tartása, a nyálkahártyát alkotó sejtek osztódásának, fejlődésének szabályozása, a maradék tápanyagok megemésztése, rövid szénláncú zsírsavak termelése (ez a bélhámsejtek elsődleges tápanyaga). Ezen sokrétű funkció ellátása és az optimális bélflóra egyensúly a Herbafulvo essencia almapektin összetevője segíti, mivel az almapektin a bélflórát alkotó hasznos baktériumok egyik fő tápláléka.

Herbafulvo összetevők:

Fulvosav, védett arginin (arginin-fulvosav komplex), parajdi sóiszap kelát, almapektin, gyógynövények (máriatövis, fekete áfonya levél, mezei sóska, ánizs, édes kömény, orvosi székfű).

Herbafulvo fogyasztása:

Fogyasztása életkortól függetlenül, folyamatosan javasolt. Étkezések után fogyasztva fejti ki legeredményesebben hatását. Nem csak a biztos székletet garantálja, hanem az elfogyasztott táplálékok „szakszerű”, gyors lebontását is. Fogyasztása megszünteti a kiadós étkezések utáni kellemetlen teltségérzetet, és puffadást. Az emésztési folyamatok intenzitásának támogatása révén a salakanyagok gyorsabban távoznak a szervezetből.

Herbafulvo adagolása:

A napi ajánlott fogyasztási mennyiség 40 ml, azaz 4 centiliter. A napi adagot célszerű reggel, vagy két egyenlő részben elosztva, reggel és este étkezés után ivóvízbe, teába keverve, vagy önmagában fogyasztva használni. Lehet a napi ivóvíz mennyiségbe keverve folyamatosan fogyasztani.
Az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépje túl!
Az étrend-kiegészítő fogyasztása nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot!
Használat előtt felrázandó!

Herbafulvo tárolása:

Szobahőmérsékleten, közvetlen napfénytől védve, lezárt saját üvegében.
Kisgyerekek elől elzárva kell tárolni!

OGYÉI Notifikációs szám: 19501/2017

Gyártás → Ebben megnézhetjük a Herbafulvo essencia gyártását a szarvasi üzemben.

Részletesebb ismertetőért kérjük olvassa el a termék kifejlesztőjének leírását a termék hatásmechanizmusáról <<itt>>.
További összefoglaló anyag található szórólap formájában <<itt>>.

Nézze meg a youtube-on a feltaláló Mester Károly agrármérnök előadását a Herbafulvóról <<itt>>


Gyártó: Herbafulvo
Cikkszám: 566159

Vélemények (18)
5 ★
18 értékelés
5 ★
18
4 ★
0
3 ★
0
2 ★
0
1 ★
0
 1. 5 ★
  5 ★
  18 értékelés
  5 ★
  18
  4 ★
  0
  3 ★
  0
  2 ★
  0
  1 ★
  0

  Fehér Zita (megerősített tulajdonos)

  Másfél éve iszom az orvosom javaslatára. Előtte évekig minden ősztől tavaszig beteg voltam, mandulagyulladás főként.
  Ráment az izületekre, szívre. Akkor egy orvos ezt javasolta, elkezdtem fogyasztani, azóta nem voltam beteg egyáltalán. 6 hétig elég nekem egy üveg. Így nem drága! 🙂

 2. 5 ★
  5 ★
  18 értékelés
  5 ★
  18
  4 ★
  0
  3 ★
  0
  2 ★
  0
  1 ★
  0

  Kocsis Zoltánné

  Rendszeresen fogyasztom, jobb a közérzetem és már azt sem tudom mikor voltam utoljára beteg.

 3. 5 ★
  5 ★
  18 értékelés
  5 ★
  18
  4 ★
  0
  3 ★
  0
  2 ★
  0
  1 ★
  0

  Márton Istvánné

  Lányomtól kaptam fél évvel ezelőtt az első üveggel. 81 éves vagyok, gyakran fáradékonynak éreztem magam, ebéd után mindig le kellett feküdjek. Azóta sokkal fittebb vagyok, elmaradtak az ebéd utáni szundik. Évtizedek óta magasvérnyomással küzdök, a második üveg fogyasztása közben tapasztaltam, hogy nem kell bevennem a szokásos vérnyomáscsökkentő gyógyszerem, mert normalizálódott a vérnyomásom!!

 4. 5 ★
  5 ★
  18 értékelés
  5 ★
  18
  4 ★
  0
  3 ★
  0
  2 ★
  0
  1 ★
  0

  Váradiné dr. Fekete Csilla (megerősített tulajdonos)

  Rendszeresen iszom közel 2 éve, van amikor csak reggeli után, de ha nehezebb főtt ételt eszem akkor azután is, ebéd vagy vacsora után. Rendben van az emésztésem és ebből kifolyólag a közérzetem is. Mindenkinek ajánlom, akinek emésztési, és súlyproblémái vannak, mert ezek összefüggenek!

 5. 5 ★
  5 ★
  18 értékelés
  5 ★
  18
  4 ★
  0
  3 ★
  0
  2 ★
  0
  1 ★
  0

  Oláh József (megerősített tulajdonos)

  Kimondottan jó termék!

 6. 5 ★
  5 ★
  18 értékelés
  5 ★
  18
  4 ★
  0
  3 ★
  0
  2 ★
  0
  1 ★
  0

  Kovács József (megerősített tulajdonos)

  Herbafulvo fogyasztásának eredménye több mint egy év után …

  2019 telén olvastam először az esetleg világméreteket öltő, új – ismeretlen – vírusos járványról. Ez a keleti holdújév kezdetén kitört, ami miatt Kínában tartományokat és városokat szigeteltek el hónapokra a világtól.
  Nyugtalan lettem, mert nyúgdíjas éveim elején – hét unoka nagyapjaként – nem szerettem volna sem megbetegedni, sem itthagyni ezt az árnyékvilágot.
  Azonban – mivel kórházban nőttem fel – fiatalkoromban az öreg orvosok megtanítottak arra, hogy gyógyszert csak akkor vegyek be – ha ez már elkerülhetetlen. Azzal a megfigyelésükkel indokolták ezt, hogy nagyon sok ember – akiről már lemondtak az orvosok – gyógyszer nélkül – önmagát meggyógyítva felépül, s vannak olyanok akik a gyors, enyhe lefolyású betegséget évekig elhúznak orvosi felügyelettel, gyógyszert szedve.

  Mindezek okán keresni kezdtem az akkor – még ellenszer nélkülinek mondott vírussal szembeni védekezés lehetőségét. Mindenhol azt olvastam, hogy a saját immunrendszerünk erősítése az egyetlen tartós és jó megoldás a védekezésben.
  Már nem emlékszem mikor kezdtem el nézni Mester Károly videóit, aki saját szakmai pályafutásának bemutatásával kinyította a szemem a saját élelmezésemmel kapcsolatos problémákra és ezzel a lehetséges – számomra egyetlen és elfogadható – kiutat megmutatta.
  A fellelhető összes videó megtekintése után rájöttem, hogy ezt a szert nem alkalomszerűen, hanem életfogytig kell fogyasztanom.
  Jön a gazdasági kérdés … hogyan lehet ezt megfinanszírozni? – mert bizony nekem ez elsőre drágának tűnt. Mester úr valamelyik videójában azt mondta, hogy a Herbafulvó nem drága, a napi adagja kb. egy feketekávé árába kerül. Mivel én ekkor még napi három ~ öt kávét ittam, megjött a megoldás! Leszokom a kávéról!
  No ez nem volt könnyű, mert egész életemben alacsony volt a vérnyomásom. Pont e miatt szoktam rá a kávéra 16 évesen.
  Ismerve a restségem rögtön a legnagyobb kiszerelést választottam, s így módom volt áthidalni a hozzászokás idejét (bőven volt belőle, s nem fogyott el a hónap végére). Bizony először furcsa ize volt, olyan mint gyerekkoromban a „kanalas gyógyszernek”. Nem volt rossz, csak nagyon szokatlan!
  A másik érv ami a nagy kiszerelés mellett szólt, hogy ajándékozni tudtam a családban és az ismeretségi körömben nemcsak kóstolót, hanem üvegeket is. Van aki azóta is fogyasztja és van aki nem tudja elfogadni ennek a szernek az ízvilágát. Én és a fiú ismerőseim gond nélkül fogyasztják. A hölgyek azok akiknek ez nem szokott bejönni – a tapasztalatom szerint.
  De ennek ellenére sok barátom lett a fogyasztója mára, s még Amerikábai is vittek belőle, ajándékként tőlem.

  S akkor a személyes tapasztalatom …
  Megszűnt az alvás-zavarom és az izzadásom éjjel.
  Az étkezésem – emésztésem normalizálódott.
  Bár a kávéról leszoktam, nem ájuldozok.
  A vérnyomásom továbbra is alacsony, de jól vagyok.
  Megváltozott a kedélyem, közérzetem. Jól érzem magam.
  Terhelhetőbbé váltam … s én is leszoktam az evés utáni szundiról.
  Kívánom a mozgást. Ehhez tudni kell, hogy ülő – irodai – munkát végeztem szinte az egész életemben.
  Újra ki tudok menni a napfényre, bírom a hőséget. Ez segített tavaly abban, hogy nyáron újra horgászhattam napközben a kánikulában.
  Nyugodtan fogadtam el a Covid járvány miatti megszorításokat, mert van hitem önmagamban és a saját öngyógyító képességemben, amit erősít a mindennapi Herbafulvo adag.
  De a Herbafulvo nem „csodaszer mindenre”. Ez csak egy segítő eszköz. Kell ehhez még életmód és étrend változtatás, esetleg orvosi segítség (az én esetemben ez fogászati kezelés volt).

  Röviden ennyit tudok mondani … bátran fogyassza, mert csak nyerhet vele!

 7. 5 ★
  5 ★
  18 értékelés
  5 ★
  18
  4 ★
  0
  3 ★
  0
  2 ★
  0
  1 ★
  0

  Kosztolányi Imre (megerősített tulajdonos)

  Feleségem fogyasztja, amint a gyomrában zűr van, azonnal lecsendesít mindent

 8. 5 ★
  5 ★
  18 értékelés
  5 ★
  18
  4 ★
  0
  3 ★
  0
  2 ★
  0
  1 ★
  0

  Bácsi István (megerősített tulajdonos)

  Folyamatosan fogyasztó az ajánlott mennyiség Ben. Jó hatású a közérzetmre. Köszönöm!

 9. 5 ★
  5 ★
  18 értékelés
  5 ★
  18
  4 ★
  0
  3 ★
  0
  2 ★
  0
  1 ★
  0

  Fórizs Zsigmond

  Meghallgattam Mester Károly herbafulvó essenciával kapcsolatos előadását. Abszolút meggyőzött a használat fontosságáról. Felhasználtam már legalább 5 csomag 6 db-os szállítmányt. Én teljes mértékben hiszek a felhasználás hasznosságában, nem zengek ódákat, mert nem tudom, milyen lenne, ha nem innám. A Cégük profin szállít.

 10. 5 ★
  5 ★
  18 értékelés
  5 ★
  18
  4 ★
  0
  3 ★
  0
  2 ★
  0
  1 ★
  0

  Hamvas Anikó (megerősített tulajdonos)

  Tavaly februárban rendeltünk először Önöktől, azóta is fogyasztjuk a férjemmel együtt, mindketten egy-egy rövidebb kihagyással. Férjem azóta még megfázva sem volt, mindkettőnket elkerültek a betegségek, sokkal jobb a közérzetünk is. Novemberben mindketten átestünk a covid fertőzésen, szerencsére nagyon enyhe tünetek kíséretében, mint fejfájás, hőemelkedés, enyhe fizikai fáradtság, valamint íz-és szaglásvesztés. Véleményünk szerint ezt az enyhe lefolyású tünetegyüttest a Herbafulvonak, a megerősödött immunrendszerünknek is köszönhetjük.

 11. 5 ★
  5 ★
  18 értékelés
  5 ★
  18
  4 ★
  0
  3 ★
  0
  2 ★
  0
  1 ★
  0

  Gergényi Erzsébet (megerősített tulajdonos)

  Én elsősorban az emésztési problémáim miatt ( puffadás, erős gázképződés, időnként rosszullét zsírosabb ételek fogyasztása után) miatt kezdtem el inni. Ezek a tünetek csökkentek, de még időnként újra felerősödnek. A székrekedésem az almarost rendszeres fogyasztásával rendeződni látszik. Remélem egyszer a magas vérnyomásom és a sokizületi gyulladásom is elmúlik, meggyógyul és ezért továbbra is kitartóan iszom a Herbafulvot. Bízom Mester Károly úr tudásában, tapasztalatában.
  Elégedett vagyok a webáruházuk munkájával, a gyors kiszolgálással, de azért annyi javaslatom lenne , hogy az éppen készletből hiányzó termékeknél valamilyen módon jelezni kellene, hogy mennyi ideig fog tartani a hiány , hogy a vevő tudja mennyi ideig kell várnia az adott termékre. Köszönöm az ajándékokat is !

 12. 5 ★
  5 ★
  18 értékelés
  5 ★
  18
  4 ★
  0
  3 ★
  0
  2 ★
  0
  1 ★
  0

  Bács Benke András

  Kb. Két éve fogyasztóm a Herbafulvot, miután Mester Károly mérnök úr összes videóját megnéztem többször is , én bízom benne, szivkoszoru stenem van 2 drb, magas vérnyomás még be kellett volna ültetni két stent de ez idáig elmaradt, a gyogyszereket még szedem, jó a közérzetem dolgozom, örökmozgó vagyok, szerintem csak van jó hatása, az összetételét megnézettem a belgyógyász Dr is, ő is javalta, azonkívül Mester úr jóindulattal, jólélekkel gyártja ezt nekünk, szerintem ez a legfontosabb, ajánlom a fogyasztását. A kiszállítás zökkenőmentesen ment mindig.

 13. 5 ★
  5 ★
  18 értékelés
  5 ★
  18
  4 ★
  0
  3 ★
  0
  2 ★
  0
  1 ★
  0

  Dr. Frey Mária (megerősített tulajdonos)

  Naogy jót sze az anyagcserémnek, a májfunicómnak is jót tett, és az inzulin reszesztencia ellen is hatásos.
  A 6-os csomagolás költséghatékony. A szállítás is megbízható.

 14. 5 ★
  5 ★
  18 értékelés
  5 ★
  18
  4 ★
  0
  3 ★
  0
  2 ★
  0
  1 ★
  0

  Jó Lászlóné

  Kicsit drága, mert a gyerekek nagyon rájárnak. De valóban nagyon jó hatású, fokozza az erőnlétet.

 15. 5 ★
  5 ★
  18 értékelés
  5 ★
  18
  4 ★
  0
  3 ★
  0
  2 ★
  0
  1 ★
  0

  Skinti Csabáné

  Egy fél éve iszom , és úgy vettem észre, hogy nagyon jó az emésztésre, és azóta nem voltam náthás sem. Továbbra is használni fogom, mert a vérnyomásom még elég magas.

 16. 5 ★
  5 ★
  18 értékelés
  5 ★
  18
  4 ★
  0
  3 ★
  0
  2 ★
  0
  1 ★
  0

  Csorba Valéria

  Rendszeres puffadás és étkezés után szinte azonnali hasmenés miatt kezdtem el inni. Rendeződni látszik a probléma, így folytatom a fogyasztását.

 17. 5 ★
  5 ★
  18 értékelés
  5 ★
  18
  4 ★
  0
  3 ★
  0
  2 ★
  0
  1 ★
  0

  Illés Zsolt

  Amióta használom nagyon jó a gyomrom a közérzetem és minden amit írtak róla igaz.

 18. 5 ★
  5 ★
  18 értékelés
  5 ★
  18
  4 ★
  0
  3 ★
  0
  2 ★
  0
  1 ★
  0

  Illés Zsolt

  Amióta használom nagyon jó a gyomrom a közérzetem és minden amit írtak róla igaz. Régóta a gyomor panaszaim voltak és ettől teljesen megszűnnek közérzetem is javult. Sokkal energizál Tab vagyok.

Értékeld a terméket és minket!

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Scroll To Top
Close
Close
Menü
Főoldal
0 Kosár
Close

Kosarad tartalma

A kosarad jelenleg üres!

Tovább a termékekhez »