Kundalini – B0301

1.200 Ft

25% Kedvezmény
Raktáron! Szállításra kész, add le rendelésed még ma!
Szállítás 2 munkanapon belül!
Leírás
A spirituális megvalósulása felé vezető úton Sri Chinmoy tökéletesen elsajátította a kundalinit és az okkult erőket. Ebben a könyvben elmagyarázza a kundalini erő és a csakrák felébresztésének technikáit. Figyelmeztet az elkerülendő veszélyekre és csapdákra, valamint leírja az egyes csakrák megnyitásával megjelenő okkult erőket.
Témakörök
Mi a kundalini-jóga?
Milyen veszélyeket rejt a kundalini felébresztése?
Mit érhetünk el a kundalini erővel?
A csakrákban szunnyadó erők
A harmadik szem és a spirituális szív
Önfelfedezés és önátalakítás
Okkult erőkkel való visszaélés
Történetek
Kérdések és válaszok
Oldalszám: 160
 

Részlet a könyvből:

Anáhata, a szívcsakra

A szívközpont hatalma hihetetlen. Az a kereső, aki uralja az anáhata központot, szabadon hozzáfér mind a látható, mind pedig a láthatatlan világokhoz. Az idő megadja magát neki, a tér megadja magát neki. Ha a kereső ezt a központot használja, a szubtilis testében néhány másodperc alatt a világ bármely részére eljuthat. De ezzel, nagy kockázatot vállal. Tételezzük fel, hogy a kereső okkult vagy spirituális módon Európába akar utazni, hogy megnézze, mi történik ott. Ha nem kapja meg a többi központ jóváhagyását, vagy ha azok nem működnek vele együtt, akkor megakadályozhatják, hogy a lélek az utazás után visszatérjen a testbe.

Indiában jó pár olyan esetről tudok, amikor a jógik a szívközponton kereszül hagyták el a testüket, úgy, hogy nem kértek segítséget vagy nem kaptak engedélyt a többi központtól, sőt nem is tájékoztatták azokat. Úgy érezték, a többi központnak nincs olyan különleges képessége, mint a szívközpontnak, ezért a szívközpontot kell használniuk. A többi központ féltékeny lett. A féltékenység ott van mindenhol a külső világban és a belső világban egyaránt. Még a kozmikus istenek is hódolnak a féltékenységnek. Tehát a többi központ, mivel féltékeny volt, nem engedte vissza a lelket. Ha valaki ezt a képességet használja, először a Belső Vezetőtől kell engedélyt kérnie. Ha a Belső Vezető ezt jóváhagyja, akkor a többi központ nem tud ártani, mivel a Belső Vezetőnek végtelenül nagyobb hatalma van, mint ezeknek a központoknak.

Az anáhata központban az egység legmélyebb gyönyörét élvezhetjük, tiszta örömünk lehet. Bárki ránézhet egy virágra, és örömet nyerhet belőle, de nem élvezhetjük mindannyian az örömnek azt az intenzitását, amit a virág képvisel. Ha valaki megnyitja a szívközpontját és ránéz egy virágra, azonnal övé lesz mindaz a szépség, amivel a virág rendelkezik. Ha a kereső ránéz a hatalmas óceánra, a szívében mindenképp érezni fogja a hatalmas óceánt. Ránéz a tágas égboltra, és belép az égbe, az égbolttá válik. Bármi tágasat, istenit, kifinomultat lát, azt azonnal teljesen a sajátjának érzi, és azzá a dologgá válik. Nincs tátongó szakadék aközött, amit lát, és aközött, ami. Egyszerűen a tudatában azzá válik, amit lát.

Ez nem képzelődés. Távolról sem! A szíve egy isteni szív, amely megtestesíti az Egyetemes Tudatot. A spirituális szív nem az a szív, ami a fizikai testünkben található. A spirituális szív nagyobb a legnagyobbnál. Nagyobb, mint maga az Egyetemes Tudat. Mindig azt mondjuk, hogy semmi sem lehet feljebbvaló az Egyetemes Tudatnál, de ez tévedés. A spirituális szív magába foglalja az Egyetemes Tudatot. Ez a központ nagyon biztonságos, amikor arra használjuk, hogy a tágassággal, a természet szépségével azonsuljunk. De ha arra használjuk, hogy a test határain túlra utazzunk, azzal kockázatot vállalunk.


Gyártó: Madal Bal könyvkiadó
Cikkszám: B0301

Vélemények (0)
0 ★
0 értékelés
5 ★
0
4 ★
0
3 ★
0
2 ★
0
1 ★
0

Legyél Te az első, aki értékeli ezt a terméket!

Legyél Te az első, aki értékeli: “Kundalini – B0301”

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Scroll To Top
Close
Close
Menü
Főoldal
0 Kosár
Close

Kosarad tartalma

A kosarad jelenleg üres!

Tovább a termékekhez »