Naturpiac

Üdvözlünk a NaturPiac oldalán!

A NaturPiac egy egészséges életmódra alapuló filozófiát kíván közvetíteni, ezt próbáljuk meg termékeinkben is megjeleníteni. Ennek szellemében olyan árukat kínálunk vásárlóinknak, amelyek támogatják az egészséges életmódra törekvést, jól kiegészítik a mindennapi étrendet vitaminokban és ásványi anyagokban természetesen gazdag termékekkel.

Amennyiben megbízható, minősített forrással, eredettel rendelkező bio termékre bukkanunk a világpiacon, azt részesítjük előnyben, különös tekintettel arra, hogy minél kevesebb olyan összetevője legyen a végterméknek, amelyet bármilyen szempontból kifogásolhat valaki, és amely nem szerves része a természetes úton kifejlődött gyümölcsöknek, zöldségeknek.

A NaturPiac elnevezés az elmúlt két évtized alatt megbízható terméket felidéző márkává nőtte ki magát. Ez kötelez bennünket az eddig végzett munka folytatására, ezért nemcsak forgalmazóként, hanem gyártóként is a piacon vagyunk évek óta, és igyekszünk olyan csomagolástechnikai eljárásokat alkalmazni, amelyek vásárlóink elégedettsége mellett Földünket is óvják, kímélik, mert unokáink is itt fognak élni.

Scroll To Top
Close
Close
Menü
Főoldal
0 Kosár
Close

Kosarad tartalma

A kosarad jelenleg üres!

Tovább a termékekhez »